Franchise Vacatures

Gezocht: enthousiaste franchisenemers die niet bang zijn voor vuile handen!

De Bandenstek is een jonge formule voor mobiele bandenservice waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Maak gebruik van onze uitstraling, knowhow, marketing, en de aantrekkelijke inkoopsprijzen om een gezond bedrijf op te bouwen.

De Bandenstek is een zaak waar je trots op kunt zijn;
• Je krijgt een intensieve begeleiding bij de start van je bedrijf;
• Je krijgt een goede begeleiding tijdens ondernemerschap.
De formule van ‘De Bandenstek’ is een goede basis voor een uitstekend ondernemersinkomen.
Spreekt bovenstaande je aan, heb je € 20.000,– om te investeren en wil je meer weten?
Mail dan naar info@bandenstek.nl of neem rechtstreeks contact op voor een afspraak met
W. van der Hee, directeur De Bandenstek, tel. 0599-454994 / 06-11914993

De Bandenstek is opgericht in 2010 door Wouter van der Hee. Het is een totaalconcept voor een mobiel bandenbedrijf of mobiele bandenservice, waarmee klanten worden gewonnen door een enorme hoge servicegraad, goede (betaalbare) prijzen en de directe contacten met de klanten.
Omdat De Bandenstek bekend is met de tegenwoordige ‘digimaatschappij’, geven wij veel aandacht aan de website. Wij zorgen ervoor dat wij goed ‘gevonden’ worden in zoekmachines en social media.
Doordat klanten een review kunnen geven op de website, doet dit ook verkopen! (dit is de moderne mond-op-mond reclame)
Het succes hangt ook af van de mens (de franchisenemer) achter de formule ‘De Bandenstek’. Daardoor zal er een strenge selectie zijn tijdens de afspraken die de aankomende franchisenemer op het hoofdkantoor heeft met de directie.
Het franchisemodel wat De Bandenstek voert, is het zogenaamde softfranchise. Dit wil zeggen dat de inkopen van de meeste goederen via het hoofdkantoor lopen, dat de omzet wekelijks aan het hoofdkantoor gerapporteerd wordt en dat de uitstraling van de formule gehandhaafd blijft, maar dat het ondernemen nog steeds gepaard gaat met eigen beslissingen nemen!
Zo kunnen we gezamenlijk een (nog) betere inkoopconditie genereren. Uiteraard blijven de lijnen kort en zal het ondernemerschap voldoende uitdagingen bieden.